diumenge, 16 de febrer del 2014

Escola verda, La fundació Más Árboles


Escola Verda

La fundació “Más Árboles” neix amb l’objectiu d’impulsar una nova cultura de l’arbre que contribueix a un canvi d’actitud en la relació amb el nostre entorn.
Conscient que plantar i mantenir arbres constitueix, juntament amb la reducció de les emissions de CO2, un dels pilars bàsics de l’actuació personal i col·lectiva per a contrarestar les conseqüències de l’escalfament global, la fundació Más Árboles considera com a objectiu primordial promoure, recolzar, assessorar, gestionar i finançar iniciatives serioses i viables a tots els àmbits d’actuació possibles que resulten en la plantació i manteniment d’arbres.
Per impulsar la presa de consciència personal i social en termes de responsabilitat ecològica, la fundació Más Árboles organitza cursos, seminaris, jornades, trobades i congressos. També col·labora en l’edició i distribució de material informatiu, divulgatiu i didàctic.
Defensem la idea de plantar milions d’arbres a tot el planeta i creem la fundació per a:
-       Conscienciar dels problemes ambientals derivats del canvi climàtic.
-       Ser instrument col·laborador, inductor i executor de les plantacions d’arbres en tants terrenys i de tantes maneres com creguem possible.
-       Col·laborar amb persones, associacions, empreses i organismes que tinguin el mateix fi.
-       Recolzar i difondre les pràctiques de permacultura.


-       Establir llaços de col·laboració amb organitzacions del tercer món que vulguin dissenyar el seu futur basant-se en la sostenibilitat social i econòmica.
-       Difondre la importància del fet que les empreses adquireixen criteris de responsabilitat social.
-       Vigilar perquè els principis que regeixen la fundació estiguin presents en la gestió empresarial de l’empresa fundadora.
-       Promoure el coneixement de la relació de l’arbre amb la regulació i generació de pluges i amb la captació d’aigua; perquè la societat en conjunt recolzi les plantacions d’arbratge massivament.


On ens podeu trobar?
El Part de Llobregat (Barcelona) – c/ Riu Llobregat, 47. C.P. 08820
Madrid – Plaza del Sol, 4, 2º C.P. 28013
Riopar (Albacete) – c/ Los Jardines, 10 C.P. 02450

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada