divendres, 30 de maig del 2014

Avui tenim les sabates molles!



Avui  hem passat el dia a l’aigua, fent vela i ara tenim les sabates molles.
Dijous 29 de maig, avui ha sigut el “cumple” de la Míriam i de bon matí hem anat a cantar-li la cançó de “Moltes Felicitats” a l’habitació, tots junts, ella s’ha despertat amb una cara molt estranya.
Després d’un bon esmorzar, hem muntat totes les parts de l’Optimist: la dérive, la voile, le gouvernail, la bôme, le mât, l’écoute i la coque. Gràcies a les classes de francès, sabíem molt bé de què ens parlaven.
Ja enfilats a l’Optimist, pel port hem vist vaixells molt grans de la Douane Française. Inicial ment ens remolcava una llanxa a motor, però ha molat molt quan ens hem deslligat i ens han deixat sols amb la barca.
L’Iker ha caigut i ell i en Saül han aparcat molt bé l’Optimist, en conclusió, no tothom dominava aquesta barqueta...
Anar amb la barca de motor a saltar ones ens ha encantat.
I desprès d’un dinar molt bo hem tornat a la mar, a la tarda hem fet unes carreres tots junts amb els Optimists, alguns han fet trampa, la Candi s’ha estirat a la coque per esquivar la voile, la Majda i en Jordy han quedat tercers d’una de les curses i a alguns els ha fet molta gràcia quan a la Carla i la Míriam les han empès enrere i finalment han quedat les últimes de la classificació, però elles no reien tan...
Com que ens quedava un ratet, hem tornat a jugar a la platja i ha sigut millor que ahir i tot.
Nets i polits, hem anat a la Boum, que ha sigut genial. Hem descobert la sorpresa que vam preparar ahir, unes coreografies úniques. Després no hem parat de ballar i en Martí s’ha marejat mirant en Bill, en Saül i en Raúl ballant. L’Alba Aranada no ha parat de xafar els peus a la Carla... I també ens hem fet amics dels nens del Lycée d’Andorra.
Avui anem adormir amb dues frases molt boniques:
M’ha enamorat el mar (by Alba Chinchilla)
Quines colònies més marineres (by Esther Recobenis)
P.D: Esperem que demà no ens vinguin a despertar tots els companys a l’habitació cridant i cantant com avui!!! (by Carla)
            

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada