dijous, 29 de maig de 2014

Stage Saint Cyprien 4t Aquest matí, quan hem acomiadat els pares no els hem fet gaire cas, perquè només pensàvem en passar-nos-ho molt bé.
Pel camí, hem vist la via del Petit Train Jaune i a Villefranche, tot passejant, hem vist el Fort Libéria.
Quan hem vist el mar, semblava un llac gegant I hi havia molt “barcos” de vela. Llavors feia calor, però ara que és de nit fa fresqueta.
Les habitacions de la casa són de 2, de 3 i de 4 nens i nenes i ens hem hagut de fer el llit tots sols i ha sigut un embolic, a algú li ha quedat el llit fet un desastre.
Després hem fet les proves de natació, hem pujat a una barca, hem aixecat els braços, un monitor ens ha picat les mans i hem caigut a l’aigua. L’aigua estava glaçada i tots hem quedat congelats de fred, tot i així els vestits de neoprè eren molt calentets.
Després de berenar, ens ho hem passat molt bé jugant a la sorra, hem enterrat un parell de persones, hem buscat petxines, no hem parat de jugar a la platja.
Hem sopat com reis: amanida amb ous estranys (però boníssims), entre una quiche I una lasanya, formatge I iogurt-gelat.
A la nit hem jugat tots junts, dues nenes han fet de monitores dels jocs de nit. Quan hem buscat les petxines ha sigut al·lucinant., hem preparat una sorpresa musical per la “disco” de demà, ens han explicat una historia d’un tresor i l’hem hagut de buscar.
Conclusió: ens ho hem passat molt i molt bé.
Ara tenim les sabates plenes de sorra i estem nerviosos per demà, que farem vela.
    

1 comentari:

  1. Esperem que s'ho estiguin passant bé i nos els faci gaire fred. LIDIA L.L.

    ResponElimina