Dades del centre

Dades del centre

CEIP Alfons I de Puigcerdà
Direcció: Avinguda Schierbeck,2
C.P: 17520
Telèfon:  972141026
Fax: 972140430
e-mail: b7002880@xtec.cat
Codi de centre: 17002880

Foto del centre (pitja a sobre per saber com arribar)
foto-alfons-i.jpg
Alfons I de Puigcerdà

Breu descripció geogràfica i històrica de la Vila.
Geogràficament, Puigcerdà està a 1202m d’alçada entre els rius Segre i Querol, en una plana envoltada d’altes muntanyes en ple Pirineu Axial. La comarca està limitada al nord pels massissos del Carlit (2921m), el Puigpedrós (2911m), i pel migjorn pel Puigmal(2909m), la Tosa d’Alp(2531m) i la Serralada del Cadí.L’estret del Baridà i l’altiplà de la Perxa la separen de l’Urgellet i el Conflent. De fet, la comarca és, com ben poques altres, un conjunt geogràfic ben clar i identificat, que ultrapassa les línies frontereres i les divisions provincials, ja que l’alta Cerdanya pertany a França, i la baixa Cerdanya a les províncies de Girona i Lleida.

Alfons I, la nostra escola
Va ser inaugurada el 20 de març de 1993, Es tracta d’una edificació moderna de recent construcció, situada a l’avinguda Schierbeck , 2 de Puigcerdà. L’escola està formada per un ample passadís central del qual surten de forma radial tres naus amb sis aules cada una , un gimnàs equivalent a una d’aquestes naus, una aula per informàtica, biblioteca i aula de música i els serveis higiènics corresponents. Les construccions que s’han fet posteriorment han respectat sempre la intencionalitat estètica i funcionalitat de la construcció original.
L’ edifici d’educació infantil es va fer amb posterioritat, i la seva funcionalitat tant per la ubicació de les aules com per les entrades i sortides és força independent.

I aqui tenim unes fotos de l'escola.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada