divendres, 30 d’octubre del 2015

LA CASTANYADA




 

 

 

 

 

 

 

  

 

 A l’escola Alfons I estem de celebració, avui dia 30 tota l’escola celebra

LA CASTANYADA des dels més petits als més grans.

Els alumnes d’Infantil durant el matí treballaran contes i cançons.
-          A la tarda de 15:00h a 16:00h aniran al llac. Allí, es trobaran amb la castanyera. Ella els hi té preparada una sorpresa, però el que no sap la castanyera és que els alumnes d’infantil la sorprendran explicant-li contes i cançons.
-          A les 16:10 fins a les 17:00h  al patí de l’escola els nens jugaran tot escoltant cançons.  L’AMPA de l’escola els repartirà  la coca amb xocolata, les castanyes i l’aigua.
Els alumnes de Cicle Inicial, aquesta setmana van rebre una carta de la castanyera. Els hi deia que estaria aquest divendres al parc Schierbeck esperant-los.
-          Aquest matí de 10:00h a 12:00h  aniran al parc a veure la castanyera. Els alumnes l’hauran d’ajudar a solucionar els problemes que ha tingut fent proves i jocs. Finalment, si tot ha sortit bé, la castanyera els explicarà un conte i tots junts cantaran cançons de la tardor.
Els alumnes de Cicle Mitjà celebren el dia de la castanyada amb un MEGA-ESMORZAR COMUNITARI/SOLIDARI.
-          Preparació: 09:00h – 10:30h. Els alumnes de tercer preparen les taules on es celebrarà aquest esmorzar comunitari.
Cada curs prepara el seu esmorzar per compartir.
o   Els alumnes de tercer faran pa amb Nutella i l’adornaran amb els productes típics de tardor.
o   Els alumnes de quart prepararan una macedònia boníssima amb tot tipus de fruita.
-          De 10.30h a 12:00h  gaudiran de l’esmorzar que han elaborat juntament amb tots els companys del cicle.
Els alumnes de Cicle Superior, els nens grans de l’escola, aniran d’excursió a Bolvir.  Hi passaran tot el matí i també s’hi quedaran a dinar. Tornaran a l’escola per la tarda per acabar la celebració d’aquest dia tant bonic juntament amb la resta de companys d’escola.
A  la TARDA de 16:00h a 17:00h  TOTS ELS ALUNES DE PRIMÀRIA, celebrarem la festa de comiat al pati de l’escola. Escoltarem música, jugarem i menjarem coca amb xocolata, castanyes i aigua que repartirà l’AMPA de l’escola.
Volem donar les gràcies al supermercat CAPRABO per regalar-nos les aigues i a l'AMPA un cop més per repartir la coca, le castanyes als nostres alumnes.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada